Політика конфіденційності

Редакція від 15.01.2021

Ми відповідально ставимось до збереження та захисту даних Користувачів сайту https://yak.today/ (надалі – Сайт). Ця Політика конфіденційності (надалі – Політика) містить інформацію про те, як ми збираємо, обробляємо та використовуємо Ваші персональні дані.

Будь ласка, ознайомтеся із умовами та положеннями цієї Політики. Користуючись Сайтом Ви погоджуєтесь, що ознайомлені та згодні з усіма умовами, що викладені нижче.

Будь ласка, не використовуйте Сайт, якщо ви не згодні з умовами та положеннями цієї Політики.

Ця Політика застосовується тільки до цього Сайту. Адміністрація Сайту не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, що можуть бути доступні на Сайті.

Персональні дані та їх обробка

Персональні дані – будь-які дані про Користувача Сайту, що самостійно або в сукупності дозволяють ідентифікувати особу Користувача.

Обробка даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Як дані ми збираємо

Під час користування Сайтом ми збираємо такі дані Користувачів:

  • Прізвище та ім’я;
  • Адресу електронної пошти.

Навіщо ми збираємо дані

Ми збираємо дані Користувачів для таких цілей:

  • створення та забезпечення доступу до акаунту на Сайті;
  • надання доступу до функціоналу Сайту;
  • реагування на можливі скарги та/або пропозиції, пов’язані з використанням Сайту;
  • надання інформації щодо змін/оновлень функціоналу Сайту та порядку користування Сайтом;
  • збору та аналізу статистики користувачів Сайту;
  • для інших цілей, щодо яких ми отримуємо Вашу згоду.

Термін зберігання даних

Ми зберігаємо Ваші дані протягом всього терміну існування Вашого акаунту та користування Сайтом, а також протягом 2 (двох) календарних місяців з моменту видалення. Нами можуть зберігатися копії даних, зроблені з метою резервного копіювання даних.

Ваші права щодо захисту даних

Користувач як суб’єкт персональних даних користується такими правами:

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • мати доступ до своїх персональних даних;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження;
  • направляти адміністрації Сайту запити та отримувати відповіді щодо порядку обробки його персональних даних;
  • відкликати згоду на збір та обробку персональних даних. У разі відкликання Користувачем згоди на збір та обробку персональних даних, Користувач зобов’язаний припинити користування Сайтом. Шляхом продовження використання Сайту, Користувач висловлює явну позитивну згоду на збір та обробку його даних.

Користувач користується іншими правами щодо захисту персональних даних, що надаються та гарантуються йому відповідно до чинного законодавства, зокрема, але не виключно, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI у чинній редакції.

Доступ третіх осіб до даних Користувачів

Ми можемо надавати доступ до даних Користувачам своїм партнерам чи консультантам виключно в обсягах, що необхідні для досягнення цілей, які визначені цією Політикою конфіденційності.

Ми можемо надавати доступ до персональних даних Користувачів на обґрунтовану вимогу органів державної влади, виключно в порядку та з підстав, що передбачені законодавством.

У разі розміщення на Сайті посилань на інші сайти, ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та збереження персональних даних на таких сайтах.

Cookies

Ми використовуємо файли cookies – це невеликі текстові файли, які зберігаються в браузері Вашого комп’ютера або мобільного телефону після відвідування Сайту. Файли cookies використовуються для підвищення якості Вашого користувацького досвіду, а також задля отримання статистичних, маркетингових та аналітичних даних. У будь-який час Ви можете змінити налаштування файлів cookies, шляхом зміни відповідних налаштувань Вашого браузера.

Зміни та оновлення

Ми можемо в будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Нова редакція цієї Політики конфіденційності набирає чинності з дня її опублікування. Ми закликаємо Користувачів періодично переглядати Політику конфіденційності на предмет змін та оновлень.

Якщо Користувач продовжує користуватися Сайтом після оновлення Політики конфіденційності, це є висловленням активної згоди із новими умовами збору та обробки персональних даних.

Контакти

Якщо у Вас залишились запитання щодо умов викладених у цій Політиці конфіденційності, а також якщо Ви бажаєте направити запит, щодо порядку збору та обробки Ваших персональних даних напишіть нам на електронну адресу – sprava.t.ua@gmail.com

Термін відповіді на запит складає 10 (десять) робочих днів з дати його надходження.